STOLT OG KUNNSKAPS RIK

Etablert i 1983, vi har på våre +35år i bransjen vokst til å bli profesjonelle fagarbeidere innen rehabilitering og rivning, spesielt hvor asbest eller avansert betong arbeid er I fokus. Firmaet holder til på Lundedalen industriområde i Porsgrunn som ligger sentralt til E-18 og de største byene i Vestfold, Telemark og Agderfylkene.

1982-83: Telemark Entreprenørservice AS Stiftet

Telemark Entreprenørservice As sin historie startet i 1982. Øistein Kongerød, Arne Magnussen, Arne Westlie og Håkon Hørte etablerte selskapet sammen og i 1983 ble firmaet registret. Selskapet satset på grunn og betongarbeider og var blant de første i Norge med utenpåliggende forsterkning av bruer.

2000: TES AS & Bjørbekk Eiendom AS

Firmaet ble i 2000 kjøpt opp av Bjørbekk Eiendom AS og ble med det eid av Øistein Kongerød og Helge Bjørbekk.

2006: Flytte til Industriveien 17

Da var tiden for nye lokale med bedre plass til utstyr og de dyktig TES fagfolk. Sentralt og rett på E18, vi sikret oss god tilgang tildet største byene i Telemark, Vestfolg og Agderflykene

2010: TES AS Familie Bedrift

I 2010 ble Helge Bjørbekk løst ut av familien Kongerød og firmaet har siden den gang vært en ren familie bedrift med Thomas Kongerød som daglig leder. Kjernevirksomheten har endret seg noe i løpet av årene som har gått men fortsatt er rivning, anlegg, betongsaging, betongrehabilitering, miljøsanering, en stor del av virksomheten. I tillegg til disse arbeidene utføres større grunn og betongarbeider og TES AS har flere og flere oppdrag som totalentreprenør og hoved entreprenør

2011: Ny Daglig Leder driver TES videre

Da tar Thomas Kongerød over som bedrifts leder med samme lidenskap og visjon for å drive selskapet videre for framtiden.

2020: Lærebedrift for betongfaget

Per dags dato har TES 25 dyktige medarbeidere med mange års erfaring og firmaet har læreordning for betongfaget.